mandag 14. mai 2007

Doffen og "vennene" hans.

Var en liten tur til mine foreldre på søndag og tok da noen bilder av alle hundene vi har.

Her ser dere Ambra og Doffen. Litt forskjell i størrelsen men gitt hvem som herjer med hvem hehe. Ambra er en 8 år gammel schæfertispe som egentlig er min, men bor nå hos mine foreldre. Her sitter han endelig i ro så jeg fikk et søtt lite bilde av babyen vår. Koseklumpen til mamsen!


Ambra slapper av... Doffen har funnet et annet "offer" for øyeblikket.


Her er Cindy, mine foreldres dax på 3 år. Hun er en søt liten rampejente. Hun er en liten tyv uten like!!! Glemmer du å sette stolen inntil bordet når du har spist er hun kjappere en lynet opp på bordet for å "vaske opp" hehe. Uansett er hun søt og så kosete at det er en fryd.

Til slutt har vi Lottemor som bare går rundt å finner seg noe å knaske på. Litt sand er jo godt - synes hun. Raringen....

4 kommentarer:

caroline sa...

ja, d va gøyt!! Doffen var ganske ulik din Doffen når de møttes! Veldig redd for lillemor,hehe:) Ska bli kjekt på neste "mopsetreff":) Mange fine bilde du har lagt inn:) e alltid artigt å se når nokken har oppdatert bloggen sin:) D blir nok noen 17 mai bilde snart også;P
"17 mai er vi så gla i"..hehe

caroline sa...

ja d må du ta å gjør vettu=) ha et lite moteshow,hehe:) Lillemor var ikke mye liv i når vi kom hjem nei, e tok å føna ho litt og da kvikna ho litt til:) No har e fått en eksamen overstått, om d gikk så bra vet e ikke, men e e no isåfall ferdig med den noda! Om en uke no så e e fri som fuglen, får vel se om e kan jobbe å tjene litt penga da=) Ja etter onsdag e e ei lykkelig jente:)

caroline sa...

Ja, hun ble like mjuk og go som en katt=)hehe. Huffa, e e nesrvøs e, kommer t å snuble eller nokke sånt..;P

Pugbully sa...

Så flott med blogg. Gøy å følge med mopselivet rundt i livet, men spesielt gøy med "barnebarna" da vettu ;-)

Laga link til dere fra sida vår :)