torsdag 27. november 2008

Bilder av Viljar


Lillegutt vokser og vokser. Det er en fryd å se på han. No leker han med pappaen sin og spaserer litt på gulvet. Måtte faktisk lete etter han i dag:) Gutten var gått på tur og var ikke i kassen sin. Han satt i andre enden av stuen og så seg rundt. Den fyren er ikke mye redd nei.

Her kommer ihvertfall flere bilder av han:)








7 kommentarer:

Jatte sa...

hihi, så nydelig liten gutt :D

Umbrella's sa...

Takk for det:)
Han er en riktig godgutt!!

Unknown sa...

For en skjønn liten gutt, blir sikkert en skikkelig kjekkas han der ja;) gratulerer så mye med fine resultater på utstilling:) Gleder meg til å starte utstillingssesongen i år, det er jo så morro og kjempe sosialt:)

http://www.blogtown.se/blog.php?date=2009-03-22&id=sofieamierose

Umbrella's sa...

Vi har startet allerede:) reiser til Førde i april med moppene og da skal lillegutt og mammaen hans være med. Håper han får liek gode resultater der!

Unknown sa...

Aha, så spennende:-) har så mye med skole akkurat nå før semesterslutt så det er så vanskelig å få reist noen plasser, skulle jammen meg gjort det hvis jeg hadde fått det til, det er jo så lenge til det er noe i trondheim:-( mulig det blir nkk kristiandsand på oss i mai da, det hadde vært skøy;)er lillegutten så gammel at han skal debutere da eller?

Umbrella's sa...

Han har allerede vært i ringen:) Ble BIR på første forsøk selv om det bare er som valp:) Han er snart 5 mnd. gammel.
NKK Kristiansand skal vi ikke på men vi skal en tur til Ålesund i løpet av mai - tror jeg det var-.

Unknown sa...

jøss hvilken debut da:) artig det. Får krysse fingrene for dere på førde da;) blir nokk litt utstilling nærmere våren/ sommeren da jeg er ferdig med eksamener og sånn, gleder meg til det.