mandag 11. juni 2007

Open Show i Arna 10.06.07

Vi er så stolte og glade!!!
Doffen ble BIS valp 3 (Best in Show valp nr. 3) !!!!
Det var bare så artig å litt uttelling etter alle de timene vi satt og ventet i solen. Med ca. 30 grader så kan du tenke deg hvordan mopsene hadde det;( Heldigvis så har vi vifte på buret og god skyggeplass til de så det gikk veldig bra. Masse vann fikk de også....)
Doffen går som en prest i ringen. Dette var faktisk første utstillingen hans, så vi gleder oss til fortsettelsen.;)
Lillemor, søstra til Doffen ble BIM. Søt lita jente som vi nok skal få se i ringen flere ganger. Takk for noen koselige timer, Caroline og Rune!!!
Lottemor ble BIR, men uplassert i BIS finalen.
Jentungen min vant Barn & Hund i sin aldersgruppe med Doffen!!
Alt i alt - en kanondag!!!
(Kommer bilder senere....)

5 kommentarer:

caroline sa...

Takk d samme=)=) Var veldig kjekt! Glemte du de?det var jo litt dumt da..men som du sa, du husker d neste gang=) Vi må ta oss en hundetur engang når e kommer tbake fra Ålesund:)

Monika sa...

Hei hei.. Det var kjekt å høre at det gikk så bra med dere på utstillingen!! Jeg måtte desverre jobbe så fikk ikke mulighet til å ta med meg min lille Doffen dit,men det kommer vel andre muligheter :) håper det ellers står bra til med deg og vofsene dine! Med Doffen går det bare bra, vokser som bare det! hehe ;) Klem fra Monika (mamma'n til lyse Doffen)

Umbrella's sa...

Takker så mye:)
Ja det var kjempeartig! No blir det utstilling igjen i august på Doffen så da får vi se hva som skjer. Spennende er det! Skal være noe i Bergen i september eller oktober så da må du komme. God sommer og kos deg masse med din Doffen.

caroline sa...

Heihei:) Hvordan har ferien din vært så langt?har det gått bra med doffen på utstilling? Lillemor storkoser seg her i ålesund, har vært her så lenge at hun tror hun bor her nå!:):)

caroline sa...

Hehe.. e svarte d visst på hjemmesida t lillemor e..Du får klikke inn å sjekke:)